Forte Fit (her)start eigen Seniorenquiz voor 55+

Doe mee aan de Seniorenquiz
Doe mee aan de Seniorenquiz
Foto: Gerd-Altmann-via-Pixabay

Elst – De Seniorenquiz voor 55+ gaat weer beginnen. Forte Fit herstart weer met deze leuke quiz. Zoals de titel al belooft: het is een serie avonden waarbij regelmatig terug gegaan wordt naar ‘uw jeugd’. Het tweede deel van de vorige eeuw levert genoeg vragen en daaraan gekoppelde herinneringen op.

Vanaf 14 oktober organiseert Forte Fit zeven maanden lang een zeer gevarieerde Seniorenquiz. Je speelt een aantal rondes tegen de andere teams, waarbij je iedere avond in een ander team van drie personen komt.

Kennis, inzicht en samenwerking

Je krijgt een combinatie van open en gesloten kennisvragen, fotovragen, videovragen, geluidsvragen, puzzels en logische denkraadsels die een beroep doen op de kennis, het inzicht en de samenwerking van de leden van uw team.

Spreekt je dit aan? Doe dan mee! Voor elk wat wils. De seniorenquiz wordt maandelijks gehouden, iedere 2e donderdag van de maand, van de periode oktober 2021 tot en met april 2022. Ze starten op 14 oktober van 19.45 uur tot 22.15 uur, in zalencentrum Onder de Toren Elst. Je betaalt 60 euro per persoon voor zeven avonden.

Doe je mee? Meld je dan aan bij Jan Zwier via een mail naar [email protected]

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen