‘Laat Het Waaien’ met Ricky Koole bij theater De KiK

Ricky Koole
Ricky Koole
Foto: Leo Blokhuis

Elst – Theater De KiK  komt met het theaterconcert ‘Laat Het Waaien’ met Ricky Koole. Kaartjes zijn € 21,25 incl. drankje en te bestellen via Theater De KiK

Op zaterdag 2 oktober om 20.30 uur staat Ricky Koole in Theater De KiK met haar theaterconcert ‘Laat het Waaien’. Een intiem concert waarin zij songs van haar eerdere platen speelt maar ook nummers die ze de afgelopen maanden heeft geschreven.

Er moet muziek worden gemaakt

Al staat de hele wereld stil, er móet muziek gemaakt worden! Ricky Koole komt, nu alle gemaakte plannen van tafel zijn geveegd, met een avond waarin ze precies doet waar ze zin in heeft. Vastomlijnde plannen maken, nu de regels elke dag veranderen, werkt niet, dus gooit ze het over een andere boeg.

Ricky laat het waaien en ziet wel waar ze uitkomt. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en wordt bijgestaan door Paul Bond, een veelzijdig muzikant en zanger (van Strange Brew, Dandelion, Woodstock). Als Ricky één ding duidelijk is geworden de afgelopen verwarrende tijden, dan is het dit: Zonder muziek is er niks aan.

Ricky Koole

Ricky Koole is actrice en zangeres. Ze maakt eigen muziektheatervoorstellingen en bracht meerdere cd’s en singles uit: oa. Ricky Koole With Ocobar (2017), No Use Crying (2013), Wind om het huis (2011), To the heartland (2010). Als actrice is ze bekend om haar rollen in Sonny Boy, Lek, De Jurk, Ochtendzwemmers en De Kersenpluk en speelde Rachel Hazes in de musical ‘Hij gelooft in mij.’

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen