Geld terug door bezoek aan financieel spreekuur van Forte Geldzaken

Het financieel spreekuur kan gunstig uitpakken
Het financieel spreekuur kan gunstig uitpakken
Foto: Steve Buissinne via Pixabay

Elst – Een bezoek aan het financieel spreekuur van Forte Geldzaken kan een mooie meevaller opleveren. Zo bleek dat een inwoonster uit gemeente Overbetuwe tot haar verrassing nog recht had op maar liefst 1.500 euro aan huurtoeslag over 2020.

Heb je zelf vragen over een brief van de Belastingdienst of hulp nodig bij het aanvragen van kwijtschelding van gemeentelijke belastingen? Moet je toeslagen terugbetalen en kom je daardoor in de problemen? Of vraag je jezelf af of je gebruik maakt van alle voorzieningen die er zijn om je inkomen aan te vullen? Voor deze en veel meer zaken kun je terecht bij het financieel spreekuur.

Spreekuur

Het spreekuur is op de maandagen in de oneven weken van 10.00 tot 12.00 uur in De Wieken, Pr. Irenestraat 49 in Elst. Maak nu een afspraak voor dit spreekuur door te bellen Foka Bruggema, coördinator Forte Geldzaken 06 33 79 38 60. Forte Geldzaken is een dienst van Forte Welzijn. Kijk voor meer informatie op de website van Forte Welzijn.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen