Muziek, film en ontspanning bij Theater De KiK

Alexander Broussard in Theater De KiK
Alexander Broussard in Theater De KiK
Foto: Theater De KiK

Elst – Theater De KiK is weer geopend! Dat betekent dat we weer kunnen gaan genieten van mooie voorstellingen en films. Dagelijks zijn er in het hele gebouw cursussen muziek, musical en dans.

Ook starten de cursussen ‘Luisteren naar klassieke muziek’ en de lessen ‘Tai Chi Chuan’ weer op. Voor de cursussen is er geen coronacheck nodig, wel voor de voorstellingen en films.

Een greep uit het programma van Theater De KiK:

Alexander Broussard & 003 – The Billy Joel Experience

Op zaterdag 9 oktober speelt Alexander Broussard met zijn band 003, The Billy Joel Experience. De avond start om 20.30 uur. De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan.

Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman” maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (72) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute.

Alexander Broussard is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Pianos, De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast. Met zijn band “003” bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten. Afgelopen jaar nam hij met zijn band deel aan o.a. de SBS6 televisie-programma’s “We Want More” en “I Can See Your Voice”. Tijdens de Billy Joel Experience spelen ze alle grote hits van The Piano Man en méér! The Billy Joel Experience!

Blazerstrio No Strings Attached met ‘Feel your senses’

Op zondagmiddag 3 oktober om 14.15 uur geeft het Blazerstrio ‘No Strings Attached’ een optreden in de theaterzaal van Theater De KiK in Elst. No Strings Attached is een nieuw ensemble dat in 2019 is geboren en bestaat uit Elodia Climent España (dwarsfluit), Marleen Schuuring (hobo) en James Aylward (fagot)! No Strings Attached, zoals de naam vast al doet vermoeden, zitten er geen snaar instrumenten bij.

Feel your Senses is een innovatief project waar alles net anders loopt dan men gewend is. Samen gaan met het publiek gaat het trio een muzikale reis maken. Maar het gaat niet alleen om de muziek, het gaat om de beleving. Het ensemble en het publiek vindt elkaar in de muziek, het lichtspel, het gesprek, het lachen, de spanning en anticipatie, de dynamiek in de zaal en de fantasie.

Er zijn nog kaarten zijn €17,50, meer informatie is te vinden op Theater De KiK of bel met Rita Kosman 06-11031923. No Strings Attached heeft de theaterzaal gehuurd voor deze voorstelling. Meer info: www.trionostringsattached.nl

Film Mi Vida

Vanaf oktober draaien er weer films in Theater De KiK, elke donderdag wordt er een familiefilm, drama- of arthouse film vertoond. De films beginnen om 20.00 uur, kaartjes zijn €9,00 inclusief drankje. De foyer van Theater De KiK is geopend voor een drankje en een nazit.  Op 7 oktober draait de film Mi Vida, met in de hoofdrol Loes Luca.

De Schiedamse kapster Lou heeft haar leven lang voor anderen gezorgd. Tijdens een taalcursus in Andalusië wordt ze voor het eerst sinds lange tijd met haar eigen dromen en onvervulde verlangens geconfronteerd. Haar lerares Spaans moedigt haar aan een nieuw leven in Spanje te beginnen. De inmiddels volwassen kinderen van Lou zijn het daar niet mee eens.

Alle kaarten voor de concerten, voorstellingen en films zijn te bestellen via Theater De KiK.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen