Kom je buikspieren trainen bij Randwijk Lacht: Open Mic, Comedy Night 

Randwijk Lacht: Open Mic, Comedy Night 
Randwijk Lacht: Open Mic, Comedy Night 
Foto: Govert Govers

Randwijk Lacht: Open Mic, Comedy Night komt op donderdag 30 september in MFA De Haar. Na vier seizoenen Zetten Lacht komt nu Randwijk Lacht in De Haar. Kom je buikspieren trainen bij Randwijk Lacht.

Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen de artiesten en MC Said je een geweldig avond uit.

Open Mic
MC Said

Beginnende artiesten testen

Vier tot acht beginnende en ervaren comedians/cabaretiers staan op het podium om nieuw materiaal, grappen dus, te testen. Kom langs en ervaar hoe het is om aan het begin te staan van iets HI-LA-RISCH of juist totaal niet. Kom en oordeel zelf! De comedians die erbij zijn: Paul London, Tim Kroezen, Jaromir Palthe, Jan van Houwelingen, Wietske Dijkstra, Dagmara Wilschut, Dennis Den Uijl en Bas van der Meulen. MC: WestSaid.

Randwijk Lacht: Open Mic, Comedy Night is van 20.00 – 22.00 uur in de grote horecazaal. De prijs voor een ticket is € 8,25 (online bestelling), te bestellen via Tix4all. Maatregelen: Heb jij of een van je huisgenoten verkoudheids- en/of griepklachten? Dan vragen we je thuis te blijven. Zitplaatsen worden toegewezen.

♦♦♦

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen