Oktober Woonmaand met kortingen bij Booij Parket

Foto: Booij Parket

Elst – De dagen worden korter en we zitten vaker binnen. Nu is het de beste tijd om jouw woning van binnen op te knappen! Bij Booij Parket is oktober woonmaand met 10% korting op vloeren, (vloer)onderhoudsproducten, laminaat en inloopmatten.

Partnercontent

booijMaak jouw woning mooier, warmer en gezelliger! Booij Parket legt vakkundig en ambachtelijk verschillende soorten vloeren, voert onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit op bestaande vloeren. Zelf aan de slag? Vraag dan Booij Parket om deskundig advies. Wil je er er warmpjes bijzitten, denk dan eens aan vloerverwarming onder jouw nieuwe parket of laminaat

Nooit meer koude voeten met vloerverwarming en parket

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en wil je weten wat er mogelijk is in combinatie met vloerverwarming? De meeste parketvloeren gaan uitstekend samen met vloerverwarming, vloerkoeling en ook met warmte-win installaties. Booij Parket is aangesloten bij Vloerverwarming en Parket, waardoor zij deze service aan hun klanten kunnen bieden. Booij Parket geeft maatwerk advies gericht op jouw specifieke situatie en tips en adviezen voor jarenlang plezier.

booijAmbachtelijke vakmanschap

In de showroom zijn diverse vloeren te bekijken. Van PVC, laminaat, vinyl tot aan parket. De vloeren worden vakkundig, op een ambachtelijke manier gelegd. Een klassiek parket, plankenvloer, visgraadmotief of Hongaarse punt, er zijn diverse mogelijkheden.

Booij Parket voert ook onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit op bestaande vloeren. Denk hierbij aan schuurvloeren aanhelen en intanden, schuren, lakken en oliën. Daarnaast doen ze aan intensieve reiniging van bestaande parketvloeren en plankenvloeren met gespecialiseerde apparatuur. Vraag voor een vrijblijvende offerte aan.

Wil je zelf aan de slag met jouw vloer? Gebruik de juiste onderhoudsmiddelen. Booij Parket heeft een ruim assortiment onderhoudsmiddelen van diverse topmerken waardoor je extra lief kunt zijn voor jouw vloer. De onderhoudsmiddelen, zoals het merk Lecol, Bruynzeel, Royl en Skylt en Floor Service zijn eenvoudig te bestellen op de webshop van Booij Parket of af te halen in de winkel.

booijWoon accessoires , leerproducten en huisgeuren

Booij Parket heeft ook een leuke selectie aan woonaccessoires, leerproducten zoals tassen en portemonnees en niet te vergeten huisgeuren van Millefiori Milano. Krijg meer sfeer in jouw woning met prachtige kleinmeubels, lampen, kussens, glaswerk en potten (Still). Een ruime keuze van klassiek tot modern. Een perfecte aanvulling voor iedere woning.

De leercollectie bevat diverse mooie modellen van Bag2Bag en Spikes & Sparrow. Voor een heerlijke geur in huis, zijn er de huisparfums, geurdiffusers en kaarsen van de geurencollectie Millefiori Milano.

Booij Parket Wonen met Lef

Klik op de onderstaande afbeelding voor de website en meer informatie.

booij

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen