Gratis workshop “De Kracht van Bestuur” voor verenigingen

Workshop besturen van verenigingen
Workshop besturen van verenigingen
Foto: Free-Photos via Pixabay

Elst – De Oost-Betuwse Uitdaging organiseert op woensdag 10 november een gratis workshop voor verenigingen. De workshop onder de titel “De Kracht van Bestuur” is voor bestuurders van verenigingen. Schrijf je snel in!

Deelname is mogelijk voor 20 bestuurders. Vol=vol! Beide bijeenkomsten zijn van 19.30 tot 21.30 uur bij DROOM! in Elst. Aanmelding tot uiterlijk 29 oktober is mogelijk via: [email protected]

Dr. Herman Schimmel

Voor veel verenigingen is het lastig om na een pauze van ruim anderhalf jaar, vanwege corona, de draad weer op te pakken. Hoe zorg je er nu voor dat vrijwilligers gemotiveerd blijven, dat je de mensen betrokken houdt bij je vereniging? En wat betekent dat voor het bestuur van de vereniging? Thema’s die aan de orde komen zijn vrijwilligersbeleid en -management, het bestuur van een vereniging en de in- en externe communicatie van je organisatie.

De workshop is bedoeld voor bestuursleden van verenigingen en wordt gegeven door Dr. Herman Schimmel, een zeer ervaren bestuurder in allerlei organisaties.

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen