Wethouder Dimitri Horsthuis opent officieel kunstwerk Timeline

Slijk-Ewijk – Het nieuwste kunstwerk in gemeente Overbetuwe Timeline is officieel geopend. Timeline slaat een brug tussen prehistorie en de toekomst. Kunstenaars Rob Sweere en Ellen Boersma hebben het project in ruim drie en een half jaar gerealiseerd.

Het kunstwerk leidt het publiek over het water door de tijd van de mammoeten naar de tijdcapsule waar je iin kunt zitten. De bezoekers worden op deze manier onderdeel van het kunstwerk. Wethouder Dimitri Horsthuis-Tangelder noemt het “een pareltje in onze gemeente. Het wachten meer dan waard!”

Toespraak en champagne

De wethouder hield een toespraak en bedankt de kunstenaars voor hun bijdrage aan de gemeente. Voormalig wethouder Ron Verhoeven die destijds betrokken was bij het project was ook aanwezig. Na het dankwoord van Rob Sweere aan iedereen die eraan heeft meegedaan werd er geproost met champagne op Timeline. Daarna was er een hapje en drankje bij restaurant Watergoed.

Kom ook eens kijken naar Timeline. Loop onder de mammoettanden door naar de tijdcapsule en ervaar de natuur om je heen vanuit een bijzonder perspectief.

Lees ook: Kunstwerk ‘Timeline’ van kunstenaar Rob Sweere geplaatst bij Strandpark Slijk-Ewijk

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen