Film The Singing Club te zien bij Theater De KiK

Foto: Petra Scheutjens

Elst – Aankomende donderdag 21 oktober om 20.00 uur draait in Theater De KiK de film The Singing Club, een heerlijke feelgood film over een vrouwenkoor. Kaartjes zijn €9,00 inclusief een drankje in de foyer.

Nu een groep Britse militairen afreist naar Afghanistan is het aan Lisa om activiteiten te organiseren voor de vrouwen die met hun kinderen achterblijven op de militaire basis.

The Singing Club

Lisa is echter wat chaotisch en daarom denkt Kate, die nog rouwt over de dood van haar zoon en wiens echtgenoot opnieuw naar Afghanistan gaat, behulpzaam te kunnen zijn. Het verschil in persoonlijkheid tussen Lisa en Kate zorgt voor onderlinge frictie, maar wanneer nieuwkomer Sarah voorstelt een zangkoor op te richten vallen de andere dames haar bij. Lisa en Kate proberen zo goed mogelijk samen leiding te geven haar het koor maar kunnen deze soldatenvrouwen hun eigen stem vinden? Klik op de afbeelding voor de website.

Theater De Kik

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden