Een drietal muziekacts bij Het Open Podium Elst (HOPE)

De Losse Meuk te zien bij HOPE
Foto: PR

Elst – Bij Het Open Podium Elst (HOPE) kunnen bezoekers op vrijdag 29 oktober genieten van een variatie aan muziekgenres. Opnieuw is er een drietal muziekacts present en die muzikanten brengen voor-elk-wat-wils-nummers ten gehore.

Het muzikale programma begint om 20.30 uur en de lijst bestaat uit de artiesten Ton Tacke, Joke Rondon en De Losse Meuk. Zoals gebruikelijk is zalencentrum Onder de Toren de locatie waar dat zich allemaal afspeelt.

Ton, Joke en De Losse Meuk

Ton Tacke uit Arnhem is al diverse jaren basgitarist van de bands Sugar Mama en Doctors Orders. Hij speelt daarnaast graag (akoestische) gitaar waarbij hij regelmatig zingt en soms de mondharmonica gebruikt. Zijn solorepertoire is veelal nummers vanaf de 70er jaren.

Eveneens uit Arnhem is Joke Rondon. Deze veelzijdige artiest brengt vrijdagavond verschillende genres ten gehore en dat gaat van covers van Nederlandstalige nummers naar ‘old school’ soul, blues tot jazzy, country en popnummers. Een zeer afwisselend liedjesprogramma waardoor je je zeker niet verveelt.

De Losse Meuk is een band met muzikanten uit Ede en omgeving. Deze viermansformatie verzorgt deze avond rasechte blues, rechtstreeks vanaf de straat.

Ook een keer optreden?

Wie altijd al op het podium wil staan, of wie zin heeft om een keer het publiek te laten horen wat hij/zij zoal in zijn/haar mars heeft, kan dat doen tijdens het Open Podium. Wie eind november wil optreden, die meldt zich aan vóór 22 novmeber via 06-53868766, of via [email protected]

Entreegeld

Publiek is bij HOPE altijd welkom, uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand. De entree bedraagt 2 euro, het liefst gepast betalen.  Er is geen pinautomaat aanwezig.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen