Winterfestijn gaat ook dit jaar definitief niet door

Geen Winterfestijn dit jaar
Geen Winterfestijn dit jaar
Foto: Winterfestijn Overbetuwe

Elst – Gemeente Overbetuwe heeft besloten om ook dit jaar het Winterfestijn niet door te laten gaan. Door de toenemende onzekerheid over de corona en de bijbehorende maatregelen van de afgelopen dagen vindt de gemeente het niet verantwoord om het schaatsfestijn door te laten gaan.

In de zomer van 2021 was de organisatie  vol goede moed begonnen met de 14e editie van het Winterfestijn. Omdat het nu de tijd is om met de huidige leveranciers definitieve afspraken te maken, moest er een beslissing komen en heeft de gemeente de knoop doorgehakt. Het Winterfestijn gaat definitief niet door. Ondanks de vele toezeggingen om bij te dragen aan het Winterfestijn hebben de laatste aangescherpte maatregelen en de onzekerheid voor aankomende weken de haalbaarheid van de plannen achterhaald.

Voor de toekomst van het Winterfestijn

Om aan alle onzekerheden een eind te maken en de toekomst van het Winterfestijn veilig te stellen is besloten om de voorbereidingen te staken. De organisatie van het Winterfestijn vindt het heel jammer dat ze opnieuw de gezelligheid en de vrolijkheid van schaatsende kinderen deze kerstperiode moeten missen. Hopelijk kan volgend jaar weer een spetterend Winterfestijn worden georganiseerd!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen