CDA kiest voor Wijnte Hol als lijsttrekker

Wijnte Hol voorgesteld als lijsttrekker
Foto: CDA Overbetuwe

Het bestuur van het CDA Overbetuwe draagt Wijnte Hol (45 jaar) voor als lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. De leden van het CDA zullen tijdens de ledenvergadering van maandag 29 november hun lijsttrekker kiezen, waarvoor Wijnte Hol dus wordt voorgedragen.

“Enorm vereerd dat ik ben voorgedragen als lijsttrekker van het CDA Overbetuwe. Samen met ons geweldige team gaan we de schouders eronder zetten voor onze inwoners!”

Laat Wijnte op zijn Facebookpagina weten.

Daadkrachtige bestuurder

Voorzitter Johan Peters: “Wijnte heeft zich als wethouder in de afgelopen periode bewezen als een daadkrachtige bestuurder met veel oog voor wat er in de dorpen gebeurt. Hij heeft het spreekwoordelijke stokje van Jan van Baal niet alleen overgenomen maar ook de nodige stappen verder gebracht. In alle dorpen van onze gemeente zijn of worden voorzieningen gerealiseerd waar de mensen echt wat aan hebben. Je kunt hem overal tegenkomen, op zijn fiets of hardlopend (hard “hol”lend); hij is benaderbaar voor alle inwoners van onze gemeente.”

“In de gesprekken die wij de afgelopen periode hebben gevoerd met onze actieve afdelingsleden blijkt overduidelijk dat de kandidatuur van Wijnte brede steun en veel waardering krijgt, iets wat we ook herkennen bij mensen buiten onze afdeling. Met Wijnte als lijsttrekker en kandidaat wethouder kunnen wij als grote lokale partij de belangen van onze Overbetuwse inwoners optimaal behartigen. Wij zijn heel erg blij dat Wijnte bereid is om onze lijst aan te voeren.”

Bestuurlijke ervaring

Wijnte Hol heeft inmiddels ruime bestuurlijke ervaring. Hij heeft leiding gegeven aan realisatie van een groot aantal belangrijke maatschappelijke voorzieningen, zoals multifunctionele accommodaties in diverse dorpen en de invulling van de stationsomgeving van Elst, met een in aanbouw zijnde vestiging van ziekenhuis Rijnstate.

Wijnte zegt hierover: “Ik heb nu mijn tweede periode als wethouder in onze gemeente afgesloten en merk dat het bruist van de goede ideeën. Samen met de gemeenteraad en onze inwoners kunnen we onze dorpen verder ontwikkelen. Voor de komende periode staat woningbouw in combinatie met het inrichten van maatschappelijke voorzieningen prominent op het programma. Daarnaast zijn thema’s als milieu en mobiliteit zaken waarin we echt stappen moeten maken. En tot slot: het allerbelangrijkste is dat we op elkaar passen en zorgen voor goede sociale voorzieningen. Ik ben super gemotiveerd om hiermee aan de slag te gaan en ben er trots op dat ik als lijsttrekker ben voorgedragen. ”

De leden van de lokale afdeling stellen op 29 november ook het verkiezingsprogramma vast. De volledige kieslijst wordt in de ledenvergadering van 20 december vastgesteld.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen