Forte helpt bij vragen rondom coronamaatregelen voor activiteiten

Vragen coronamaatregelen activiteit
Vragen coronamaatregelen activiteit
Foto: Gerd Altmann via Pixabay

De coronamaatregelen worden steeds weer aangepast. Hierdoor moet je ook steeds weer je activiteiten of initiatieven aanpassen. Hoe ga je om met deze maatregelen?

Forte Welzijn merkt dat bewonersinitiatieven en verenigingen hier tegen aan lopen. Zo was er een inloop waarbij geen coronatoegangsbewijs nodig is. De vrijwilligers die deze inloop organiseren vonden dit geen fijn idee en wisten niet wat ze hiermee aan moesten. De opbouwwerker heeft met ze meegedacht en uiteindelijk hebben ze de inloop verplaatst naar een restaurant waar dit bewijs wel verplicht is.

Hoe doe ik dat?

Maar denk ook aan vragen als: hoe ga ik als gevaccineerde vrijwilliger om met niet gevaccineerde bezoekers? Ieder jaar gaan we met Kerst uit eten met alle vrijwilligers, mijn niet gevaccineerde collega-vrijwilliger mag niet mee hoe doen we dat? Of ik wil anderhalve meter houden en in kleine groep mensen ontmoeten, hoe doe ik dat?

“Door de coronamaatregelen zie je steeds meer tegenstellingen tussen inwoners, de overheid en instanties én tussen inwoners onderling. Wij zijn er als opbouwwerker om ondanks deze tegenstellingen te kijken hoe we als buren of vrijwilligers nog steeds fijn en plezierig met elkaar om kunnen gaan”

aldus Monique Nass, opbouwwerker Forte.

Meer informatie

Ben je aan het zoeken hoe de maatregelen het beste toegepast kunnen worden of heb je een hele andere vraag? Neem gerust contact op met de opbouwwerkers van Forte via 085 040 60 66 of [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen