Alzheimer Café Overbetuwe gaat NIET door op 14 december en 11 januari

Praten over dementie bij het Alzheimer Café
Foto: Gerd Altmann, Pixabay

Elst – Helaas, vanwege de almaar stijgende besmettingscijfers en de reële kans op een nieuwe lockdown, heeft Alzheimer Café Overbetuwe besloten om de Alzheimer Cafés van december en januari te annuleren.

Zij doen dit met grote tegenzin, omdat ze weten dat je ernaar uitkijkt, evenals zijzelf. Toch is het volgens het Alzheimer Café Overbetuwe de beste manier om elkaars gezondheid zoveel mogelijk te garanderen. Het Alzheimer Café hoopt op jouw begrip voor deze beslissing en kijken ernaar uit om jou op 8 februari weer te verwelkomen in hun café. Het thema zal dan zijn: Lekker & gezond leven met dementie.

Lichtpuntjes

En er zijn nog meer lichtpuntjes! Bijvoorbeeld de Overbetuwe Doet actie. Alzheimer Café Overbetuwe vroeg om jouw waardecheques en die kregen ze in groten getale! Het hele streefbedrag van 1420 euro is glansrijk behaald, dankzij jouw donaties! Zo kunnen ze weer een jaar vooruit kijken en zijn de Alzheimer Cafés van 2022 in elk geval financieel gewaarborgd.

Het team van vrijwilligers zit dus niet stil (dat kunnen ze ook niet). Ze zijn ook bezig om dingen te bedenken die verbindend werken, in plaats van het fysieke café.

Op 14 december a.s. (inderdaad, de datum van het Alzheimer Café) organiseren zij een informatieve bijeenkomst speciaal voor mantelzorgers. Deze gaat over respijtzorg met vergoeding van de zorgverzekering. Waarschijnlijk gaan ze dit online doen. Je krijgt hierover na de persconferentie van 3 december een aparte uitnodiging per mail.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden