Glutenwaarschuwing PLUS Gehaktbal Stroganoff met Spinazie

Foto: PLUS

Supermarktketen PLUS heeft een allergenenwaarschuwing uitgegeven voor Uit de keuken van PLUS Gehaktbal Stroganoff met Spinazie.

Door een verpakkingsfout zitten er gluten in de verpakking. De inhoud van de verpakking is daardoor niet geschikt voor mensen met een glutenintolerantie.

Terugbrengen

De allergenenwaarschuwing geldt voor verpakkingen Uit de keuken van PLUS Gehaktbal Stroganoff met Spinazie verpakking 450 gram met streepjescode 8710624807580 en houdbaarheidsdatum 11-12-2021.

In deze verpakkingen zit, door een fout, PLUS Linguine carbonara. Het product bevat daardoor gluten, maar die staan niet op de verpakking vermeld. Het product is niet geschikt voor mensen met een glutenintolerantie.

Als je de inhoud van de verpakking niet kunt eten vanwege en glutenintolerantie, dan kun je het product terugbrengen naar een filiaal van PLUS. Het aankoopbedrag krijg je terug.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Consumentenservice van PLUS via telefoonnummer 0800 – 222 44 43 (gratis).

Stroganoff

Bron: PLUS, 2 december 2021

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen