H&M Haarclip met verlichting kan voor ernstige inwendige verwondingen zorgen

Foto: Productwaarschuwing

Winkelketen H&M is een terugroepactie gestart voor een haarclip met LED verlichting. Er is gevaar voor ernstige inwendige verwondingen.

De batterijhouder van de haarklip kan breken. De twee alkalinebatterijen worden daardoor zichtbaar en toegankelijk. Als kinderen deze batterijen in mond, neus of oren stoppen bestaat er gevaar voor ernstige inwendige verwondingen.

Niet meer gebruiken

De terugroepactie geldt voor de H&M haarclip met LED verlichting met productnummer 1008955. De haarclip is verkocht van 23 juli tot en met 29 oktober 2021 in de winkels en de webshop van H&M.

Als je deze haarclip hebt stop dan onmiddellijk met het gebruik van de haarclip. Je kunt het artikel terugbrengen naar een winkel van H&M. Het aankoopbedrag krijg je terug, ook zonder de kassabon. Wil je meer weten over deze terugroepactie? Neem dan contact op met H&M via telefoonnummer 0900 – 19 88.

Bron: H&M, 8 december 2021

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen