Hartelijk bedankt namens de organisatie en alle vrijwilligers van de voedselbanken!

Met de inzamelactie van de voedselbanken is een record aan donaties opgehaald. Daarvoor hartelijk bedankt! Zaterdag 11 december zijn er 1263 dozen/kratten met etenswaren ingezameld. Dit vertegenwoordigt samen met de giften een winkelwaarde van € 46.805,-. Hiermee is de ambitie van 1250 dozen met een winkelwaarde van € 45.000,- overtroffen.

‘Aan de 250 onvermoeibare vrijwilligers in de supermarkten, de talloze gulle klanten, de deelnemende supermarkten in Gemeente Overbetuwe en Gemeente Lingewaard waar het allemaal plaatsvond, de diverse donateurs, de 25 vrijwilligers die alle boodschappen verwerkten en alle coördinatoren die dit samen regisseerden: SUPER BEDANKT voor al jullie inzet, enthousiasme en gedrevenheid. De organisatie is erg trots en jullie allen zeer dankbaar.’

Aldus de Rotaryclub Overbetuwe.

Allemaal even enthousiast

De groep vrijwilligers die zich voor dit goede doel inzetten blijft elk jaar groeien. Met enthousiasme en gedrevenheid trotseren ze de kou om hun medemens te helpen. Bij elke supermarkt vroegen ze klanten om een bijdrage te doen en soms zelfs met muziek, zoals bij de Aldi in Zetten. ‘Mensen blijven je verrassen’, zegt een van de vrijwilligers die bij de supermarkt in Valburg stond. ‘Natuurlijk doet niet iedereen mee. Maar tijdens de inzamelactie werd er zomaar 100 euro in mijn handen gedrukt om boodschappen te doen voor de voedselbank! En die man die je net zag die heeft net ook een donatie gedaan, ook al is hij zelf ook afhankelijk van de voedselbank. Dat zijn de mooiste momenten op zo’n dag!’

Niet alleen klanten waren gul, ook de supermarkten gaven dozen vol met etenswaar en persoonlijke verzorgingsproducten! De bussen van de voedselbank reden doos na doos naar de loods. Al met al een succesvolle inzamelactieactie.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen