Huisdier van de week: Ontmoet Pretzel & Munt

Foto: Dierentehuis Arnhem

Pretzel en Munt zijn een koppeltje konijnen, ze worden samen geplaatst en zijn op zoek naar een huisje zonder kinderen. Het zijn twee leuke konijnen maar hebben wel wat extra aandacht nodig.

Heb je interesse? Geef jij Pretzel & Munt een tweede kans? Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Pretzel en Munt stellen zich voor

Pretzel (05-01-2021) is een sociaal konijn. Hij kan genieten van een aai, maar doet ook graag zijn eigen ding. Hij gaat op onderzoek uit en verkent ieder hoekje en gaatje. Pretzel heeft gevoelige darmen, waardoor zijn dieet wat extra aandacht nodig heeft. Wij adviseren vooral veel hooi en kruiden (kruiden wel altijd langzaam opbouwen) en zo weinig mogelijk brokken (de brokken moeten van hoge kwaliteit zijn).

Munt (08-07-2021) is een ondernemend en nieuwsgierig konijn. Ze vindt nieuwe dingen in het begin nog wel spannend en schrikt van onverwachte bewegingen. Munt begint steeds meer aan mensen handen te wennen.

Dierentehuis Arnhem

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans! De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Pretzel & Munt met het diernummer: 30290 + 30645.

Andere konijnen die een nieuw thuis zoeken, vind je op de website van Dierentehuis Arnhem en omstreken: www.dierentehuisarnhem.nl. Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: Dierentehuis Arnhem.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen