Basis- en voortgezet onderwijs na kerstvakantie weer open

Foto: Pexels, Pixabay

De scholen in het basis- en voortgezet onderwijs gaan na de kerstvakantie weer open voor alle leerlingen. Dat heeft demissionair onderwijsminister Arie Slob bekendgemaakt.

Wel zullen veiligheidsmaatregelen blijven gelden tegen het coronavirus, zoals preventief testen.

Buitensport

Buitensporten voor jongeren wordt ook verruimd. Dat mag nu tot 17:00uur, vanaf 10 januari mag dat tot 20:00uur. „Het OMT acht dit verantwoord”, zegt demissionair Slob (Onderwijs) in de Telegraaf. „Ook de buitenschoolse opvang is dan weer open. Wel gelden dezelfde beperkingen als voor de kerstvakantie, zoals preventief testen.”

MBO en hoger onderwijs hebben voorlopig nog wel online les, volgens Slob omdat het OMT dat adviseert. Op 14 januari volgt een nieuw overleg.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen