Nieuwe biebmagazines BIEBblad en BiebZINnig vol inspiratie

De Kidscrew met het nieuwe BIEBblad
De Kidscrew met het nieuwe BIEBblad
Foto: obgz

In de vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid liggen sinds deze maand twee gloednieuwe gratis brochures.

Het BIEBblad voor de jeugd en de BiebZINnig voor volwassenen. Beiden boordevol leestips, puzzels, interviews en activiteiten voor het komende half jaar.

Bibliotheek is gelukkig open

Ondanks de strenge coronamaatregelen zijn de bibliotheken gelukkig wel open. Je kunt in de bieb terecht voor vers leesvoer, het lezen van een krant of tijdschrift, hulp op taal of digitaal gebied, of om rustig te werken of studeren. En als je er dan toch bent, pak dan gelijk het nieuwe BIEBblad mee: een vrolijke krant voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Met o.a. boekentips van de Kidscrew, een interview met N.E.C.-speler Thomas Beekman, de BiebBoys-strip, een kijkje achter de schermen bij de bieb en een uitgebreide activiteitenkalender.

Inspiratie

Voor volwassenen is er genoeg inspiratie te vinden in de nieuwe BiebZINnig. Aanstaande biebgasten vertellen over hun ‘eerste liefde’, je kunt een boekenpakket winnen, leestips verzamelen, lezen over een aantal handige diensten van de bieb en natuurlijk ontbreekt ook hier een activiteitenkalender niet. Momenteel zijn tot en met 14 januari de meeste activiteiten geannuleerd vanwege de lockdown, maar hopelijk is er de komende maanden weer meer mogelijk. Het meest actuele programma van de Bibliotheek Gelderland Zuid is te vinden op Bibliotheek agenda.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen