Huisdier van de week: Ontmoet senior hond Bambi

Foto: Dierentehuis Arnhem

Bambi (22-08-2009) is een vrolijk, eigenwijs en sociaal hondje. Hij moet wennen aan vreemde mensen. Dit laat hij merken door te blaffen en door soms in de hielen te happen.

Als Bambi je eenmaal kent, is hij een knuffelkont en komt hij graag bij je op schoot liggen. Een paar uurtjes per dag alleen thuis zijn is voor Bambi geen probleem. De nieuwe eigenaar zal zich in moeten lezen in het rasDierentehuis Arnhem plaatst Bambi niet bij katten of kinderen jonger dan 12 jaar oud.

Dierentehuis

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans! De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Bambi. Diernummer: 16489

Heb je interesse? Geef jij Bambi een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: Dierentehuis Arnhem.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen