Kledingwinkel Lollipop Elst sneuvelt door coronacrisis

Foto: Instagram Lollipop

Elst – Een van de winkels die de coronacrisis niet heeft gehaald is Lollipop in Elst. Twee gedwongen sluitingen waren teveel van het goede.

‘Girls, we hebben helaas geen goed nieuws. De afgelopen tijd en de twee sluitingen van de winkel, hebben ertoe geleid dat er geen toekomst meer is voor Lollipop,’ melden ze op Instagram.

Niet meer open

Afgelopen zaterdag mochten de deuren van kledingwinkels open, maar die van Lollipop bleven gesloten. Origineel, vrolijk, enthousiast met veel roze. Het team van Lollipop maakte leuke video’s van de collectie en plaatste deze op Instagram.

‘IT IS WHAT IT IS! Wij danken jullie voor jullie bezoekjes in ons Pink Paradise! Liefs, team Lollipop’

Een deel van de collectie nemen ze mee naar winkel Plein Vijf. De webshop blijft voorlopig nog open en binnenkort openen ze voor de laatste keer de deuren als outlet. Heb je een cadeaubon dan kan je deze besteden in de webshop en in de outlet. Wil je de cadeaubon besteden in de webshop, dan kan je via DM een code opvragen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen