Ontmoet de politieke partijen in Elst en Zetten

Ontmoet politieke partijen
Ontmoet politieke partijen
Foto: OverbetuweNieuws

Elst – Op 16 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen! Wil je eens kennismaken met de diverse politieke partijen? Dat kan in Elst en in Zetten.

Op donderdag 17 februari van 19.00 tot 20.30 uur staan de partijen bij de politieke markt op het Plein voor het gemeentehuis in Elst en op donderdag 10 maart is er een politieke avond vanaf 19.30 uur in het HPC in Zetten. De geldende coronaregels worden uiteraard in acht genomen.

Woningbouw en windpark Zetten

In de aanloop naar de gemeenteraadverkiezingen kruisen de lijsttrekkers de degens over tal van onderwerpen, die met het dorp Zetten te maken hebben. Op de agenda staat onder meer de rol van Zetten in het kader de stedelijke ontwikkeling Arnhem/Nijmegen, ook wel de Groene Metropool genoemd. Zo zal woningbouw aan de orde komen, evenals de plannen voor het windpark Midden-Betuwe.

Het belooft een interactieve avond te worden, waarbij ook het publiek zich in de strijd kan mengen. Gijs Beekhuizen, rector van het HPC, zal de avond in goede banen leiden. De politieke avond wordt georganiseerd door Zicht op Zetten. Inloop: 19.00 uur. Aanvang 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen