Staatssecretaris Maarten van Ooijen bezoekt Landerij De Park

Maarten van Ooijen
Maarten van Ooijen
Foto: CU

Elst – Staatssecretaris van volksgezondheid, welzijn & sport Maarten van Ooijen bezoekt op zaterdag 12 maart van 11.30 tot 12.15 uur Landerij De Park in Park Lingezegen.

Landerij De Park is de afgelopen jaren, mede dankzij inzet van veel vrijwilligers en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, uitgegroeid tot een belangrijke plek voor natuureducatie en natuurbeleving.

Samen recht doen

Lijsttrekker Gerdien Maaijen is blij met het bezoek: ”Wat op deze locatie gedaan wordt draagt de ChristenUnie een warm hart toe. Een mooi voorbeeld van ons campagnethema: Samen Recht Doen.” Daarnaast deelt de ChristenUnie die dag flyers en zakjes met bij-vriendelijke zaadjes uit onder het motto ‘be(e) friendly’: wees vriendelijk voor elkaar en voor de natuur.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen