Randwijk Lacht met Said El Hassnaoui en acht cabaretiers

Foto: Govert Govers

Randwijk –  Wat is er beter dan weer eens lekker te lachen?? Supergezond en je traint meteen je buikspieren! Randwijk Lacht begint weer met onder andere Said El Hassnaoui!

Said El HassnaouiSaid El Hassnaoui en acht cabaretiers

Ze zijn dan ook helemaal blij dat ze weer met “Randwijk Lacht” kunnen beginnen en nog snel ook: 20 maart staat de eerste gepland. Een middag gezelligheid met Said El Hassnaoui en acht beginnende en ervaren comedians/cabaretiers op het podium die nieuw materiaal (grappen) testen. Een microfoon, grappen in razend tempo en publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen de artiesten en MC het publiek een geweldige middag uit.

Meer informatie

Randwijk Lacht is op zondag 20 maart van 15.00 uur tot 17.00 uur. De deur is open vanaf 14.15 uur. Voorverkoop tickets is € 8,25 ( € 7,50 + € 0,75 servicekosten) via Tix4all. Tickets aan de deur kosten € 10,-.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen