Huisdier van de week: Ontmoet Bep!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Bep, geboren op 16-12-2017 is een vriendelijke en sociale hond. Ze is dol op aandacht en ze is graag bij je in de buurt. Bep loopt redelijk netjes aan de lijn, hoewel ze bij spanning en onbekende plekken wel hard kan trekken.

Bep is een echte speurneus en vindt het leuk om zoekspelletjes te doen. Zonder al te veel moeite heeft ze verstopte snoepjes zo gevonden. De echt wilde haren lijkt ze wel een beetje kwijt te zijn. Bep kan mooi zitten als ze wat lekkers krijgt.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans! De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Bep : diernummer: 31317

Heb je interesse? Geef je Bep een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: dierentehuisarnhem.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen