Gratis taalcursus Nederlands voor Oekraïense vluchtelingen

Oekraïense cursisten tijdens de basiscursus Nederlands
Oekraïense cursisten tijdens de basiscursus Nederlands
Foto: ATV Safety

Andelst – Op eigen initiatief is ATV Safety gestart met het geven van taalcursussen Nederlands voor Oekraïense vluchtelingen. Ook zij zijn gegrepen door de oorlog die daar plaatsvindt en willen graag wat doen. Op het kantoor van ATV Safety in Andelst hebben ze een mooie cursusruimte die ze hier graag voor beschikbaar stellen.

Steentje bijdrage

In de nabije omgeving zijn er al meerdere Oekraïense vluchtelingen opgevangen. Ook worden er initiatieven genomen om spullen in te zamelen voor de mensen hier maar ook voor diegene die in hun land zijn gebleven. Door het faciliteren van deze taalcursus kunnen ook ATV Safety hun steentje bijdragen. Zij willen helpen de Oekraïense mensen zich hier thuis te laten voelen en te kunnen laten deelnemen aan de Nederlandse samenleving.

Meld je aan als leraar

Inmiddels hebben zij leraren bereid gevonden die deze cursus gaan verzorgen. De eerste groep is dan deze week ook al gestart. Maar ze zoeken nog versterking!

Heb jij:

  • Minimaal 4 uur per week tijd om les te geven?
  • Interesse in lesgeven?
  • Ervaring met lesgeven van de Nederlandse taal?

Dan zijn zij op zoek naar jou. Zij zorgen voor professionele lesstof voor NT2 onderwijs. Het is niet nodig om Oekraïens te kunnen spreken. Meld je aan via [email protected].

Inschrijven cursisten

Ken jij Oekraïense vluchtelingen en wil je deze aanmelden voor deze cursus? Stuur dan een email naar [email protected] met naam en contactgegevens. ATV Safety neemt contact op voor de cursusdata. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursus.

Курс голландської мови для українських біженців

Зареєструватися

Надішліть електронний лист [email protected] з іменем та контактними даними

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen