Huisdier van de week: Ontmoet Zuma & Skye

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Zuma (schildpad) en Skye (wit/zwart/rood) zijn nog wat schuw, de één nog iets meer dan de ander. Maar langzaam groeit het vertrouwen in mensen en inmiddels vinden beiden het stiekem ook wel heerlijk om aandacht te krijgen.

Skye is daar al wat verder in dan haar zusje, maar beiden maken zeker nog vorderingen. Een nieuw thuis waar rust en geduld op ze wacht, is wat ze nodig hebben. Skye is de brutaalste van de twee, een haantje de voorste en ook degene die een keel op zet als ze aandacht wil. Zuma is rustig van aard en heeft meer geduld met spelletjes. Samen spelen ze graag en als ze moe zijn liggen ze tegen elkaar aan uit te rusten.

Het is verstandig Skye en Zuma (geboortedatum 07-09-2021) voorlopig als binnen-katten te houden. Ze worden samen geplaatst, in een rustig huishouden bij kinderen vanaf 16 jaar, bij mensen met kattenervaring en voldoende tijd.

Huisdier van de week

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Zuma & Sky. Diernummers: 31324 & 31325

De andere katten van Dierentehuis Arnhem en omstreken die een nieuw thuis zoeken, vind je op de site: dierentehuisarnhem.nl.

Heb je interesse? Geef jij Zuma & Sky een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen