Handelsonderneming C. Duijts voor al jouw oud ijzer en metalen

Foto: Overbetuwe Nieuws

Slijk-Ewijk – Handelsonderneming C. Duijts zamelt oud ijzer en metaal in van particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om grote of kleine partijen, familiebedrijf C. Duijts geeft een eerlijke prijs voor jouw oud metaalafval.

Partnercontent

Heb je oud ijzer en andere metalen liggen? Dan komen ze deze gratis bij jou ophalen. Natuurlijk mag je het ook langsbrengen. Zelfs grote partijen oud ijzer kan je bij firma Duijts kwijt. Alle metalen worden gewogen waar je bij staat en uitbetaald. Daarna gaat het in de daarvoor bestemde bakken en containers, verwerkt en opgeslagen. Klanten komen van heinde en ver naar Slijk-Ewijk. Er is altijd tijd voor een praatje en eventueel een kopje koffie.

DuijtsFamiliebedrijf

Chris senior is met het bedrijf begonnen vanuit zijn woning in Herveld. Met een aanhangertje haalde hij oud ijzer op. Chris junior heeft het van zijn vader overgenomen en heeft later een grotere vrachtwagen aangeschaft waar ook containers mee kon worden vervoerd. Er was ruimte gebrek op de thuislocatie en er moest een andere plek voor het bedrijf worden gezocht. In januari 2021 is het bedrijf verhuist naar de Valburgsestraat in Slijk-Ewijk. Chris junior heeft het bedrijf uit laten groeien tot wat het nu is; een degelijk bedrijf met een goede reputatie. Het is een echt familiebedrijf waarin zoons Chris en Romano en Chris zijn vrouw Bianca meewerken.

Ingezamelde voorwerpen

Diverse apparaten worden ingezameld. Zoals wasmachines, drogers, droogrekken en molens, zonneschermen, magnetrons, ovens, frituurpannen, waterkokers, koffiezetapparaten, pannen, bestek, bbq’s, tv’s, dvd spelers, pc’s, laptops. Eigenlijk alles met een stekker er aan is welkom. Maar ook losse kabels zijn welkom. Net als fietsen, steppen, radiators, boilers, accu’s en andere onderdelen of metalen. Mocht je nog wat hebben staan waar je vanaf wil, bel 06-54214224 of 06-57645211. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Let op : helaas mogen zij GEEN VRIEZERS EN KOELKASTEN ophalen

Handelsonderneming C. Duijts rijdt in Elst, Bemmel, Gendt, Haalderen, Huissen, Oosterhout, Lent, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Elderveld, Rijkerswoerd, Schuijtgraaf, Dodewaard, De Laar, Driel en omstreken. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen