Programma’s 4 mei herdenkingen Overbetuwe 2022

Herdenking Zetten 2021
Herdenking Zetten 2021
Foto: Overbetuwe Nieuws

In diverse dorpen in Overbetuwe zijn op woensdag 4 mei herdenkingsplechtigheden. Je bent welkom om de bijeenkomsten bij te wonen.

Elst:

Aanvang 19.00 uur herdenkingsdienst in de Grote Kerk met aansluitend een stille tocht en plechtigheid met kranslegging bij het monument tegenover het gemeentehuis.

Driel:

Om 19.15 uur herdenkingsdienst in de Protestantse kerk in Driel met aansluitend een stille tocht en plechtigheid met kranslegging bij het Polenmonument op het Polenplein.

Heteren:

Verzamelen om 19.20 uur bij de Bredeschool aan de Flessestraat voor de stille tocht die om 19:30 uur vertrekt naar de Algemene Begraafplaats waar de herdenking met kranslegging plaatsvindt bij de oorlogsgraven.

Randwijk:

Om 19:45 uur luiden de klokken van de Nederlands Hervormde Kerk. Herdenkingsdienst bij de Nederlands Hervormde Kerk met kranslegging bij het monument.

Slijk-Ewijk:

Aanvang 19:00 uur herdenkingsdienst Witte Kerkje met aansluitend een stille tocht en plechtigheid met kranslegging op de begraafplaats in Slijk-Ewijk bij de oorlogsgraven.

Zetten:

Om 19:00 uur aanvang herdenkingsdienst in de Hervormde Kerk in Zetten met aansluitend een stille tocht en plechtigheid met kranslegging bij het bevrijdingsmonument op het Wilhelminaplein.

Lees ook: Wethouder Dimitri Horsthuis legt herdenkingskrans bij Bevrijdingsmonument Zetten

♦♦♦

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen