Een seizoenswandeling voor mensen van wie een geliefde is overleden

Vier keer per jaar meedoen aan de seizoenswandeling
Vier keer per jaar meedoen aan de seizoenswandeling
Foto: Seizoenswandeling Elst

Elst – Hoe gaat het met je? Een lastige vraag om te beantwoorden. Het gemis is altijd aanwezig in je leven. Misschien wil je wel eens met iemand praten die hetzelfde is overkomen?

Vier keer per jaar organiseert Mieke Sanders, uitvaartverzorger bij Aster Uitvaartzorg, een seizoenswandeling. Ieder seizoen op dezelfde locatie omdat verandering in de natuur laat zien dat het leven doorgaat. Dat na het donker van herfst en winter altijd weer de lente komt.

Iedereen uit de regio die zijn of haar geliefde heeft verloren door overlijden (recent of lang geleden) of al afscheid heeft moeten nemen van een partner door bijvoorbeeld dementie is welkom.

Een lach en een traan

De ervaring is dat het wandelingen zijn met een lach en een traan, een wandeling waaruit zelfs mooie vriendschappen ontstaan. De afstand is zo’n 5 kilometer in een relaxt tempo. De seizoenswandeling eindigt altijd met koffie, thee en (appel)taart in de huiskamer van Aster Uitvaartzorg. De wandelingen worden georganiseerd door Mieke Sanders, Marleen Jacobs, Antjella den Held en Johan Swart. Zij hebben allen hun partner verloren. Ook Irma van Reem en Ronald Kersten, rouwtherapeut en wandelcoach zijn bij de wandelingen aanwezig.

Meer informatie

Ze verzamelen zondag 3 juli om 9.30 uur op de parkeerplaats van Aster Uitvaartcentrum, Kokkeland 17 in Elst en rijden van daaruit naar de wandellocatie. Ook als je geen vervoer hebt ben je van harte welkom. Meer informatie en aanmelden voor de wandeling kan bij Mieke Sanders tel. 06 133 45046 of via [email protected]. Kosten voor deelname bedragen € 3,00 inclusief kopje koffie of thee en taart.

Weet dat je van harte welkom bent, je wandelt niet alleen! Zet alvast in je agenda: Planning seizoenswandelingen 2022/2023: 2 oktober 2022, 8 januari 2023, 2 april 2023, 2 juli 2023 en 1 oktober 2023.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen