Zoek je Oekraïense werknemers? Geef het door!

Zoek je Oekraïense werknemers? Geef het door!
Zoek je Oekraïense werknemers? Geef het door!
Foto: Peter Olexa via Pixabay

Elst – Al enige tijd vangen we in Nederland Oekraïense vluchtelingen op. Zo ook in Overbetuwe. Oekraïense vluchtelingen vallen onder de Richtlijn Tijdelijke bescherming Oekraïne en kunnen zonder tewerkstellingsvergunning aan het werk.

Door de huidige krapte op de arbeidsmarkt hebben veel ondernemers te maken met een personeelstekort. Werk bieden aan vluchtelingen kan dan (tijdelijk) uitkomst bieden. Ruim 4.300 werkgevers in Nederland hebben inmiddels een vluchteling uit Oekraïne in dienst.

Stuur een mail

Ben je op zoek naar Oekraïense werknemers? Dan kun je dat aan de gemeente Overbetuwe melden via een mail aan [email protected]. Zij maken op dit moment een inventarisatie en onderzoeken hoe ze Overbetuwse werkgevers kunnen koppelen aan Oekraïense werknemers die in Overbetuwe verblijven. Eén van de mogelijkheden zou een ‘speeddate’ kunnen zijn.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen