Koninklijke Onderscheiding voor Paul te Wierike uit Elst

Foto: Gemeente Overbetuwe

Elst – Vrijdag 24 juni 2022 reikte burgemeester Patricia Hoytink-Roubos een Koninklijke Onderscheiding uit aan de heer Paul te Wierike uit Elst. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats bij Herenboerderij De Hucht in Elst ter gelegenheid van zijn officiële afscheid als centrummanager van het centrum van Elst.

Paul te WierikeCentrummanager en voorzitter

De heer Paul te Wierike (72) ontving de Koninklijke Onderscheiding voor zijn langdurige inzet voor diverse  organisaties en in het bijzonder als centrummanager voor de Stichting Centrummanagement Elst (CME).  Daarvoor was hij voorzitter van de Elster Ondernemersvereniging (EOV) de tennisverenigingen ETV De  Helster en De Stuw uit Driel en van de personeelsvereniging van Smit Draad uit Nijmegen. Ook was hij ouderling en stond hij aan de wieg van de buurtvereniging in de wijk Vergert.

Drijvende kracht

Als centrummanager was de heer Paul Te Wierike de drijvende kracht en de verbinder voor vele initiatieven  op het gebied van veiligheid, evenementen, bereikbaarheid, communicatie en aankleding, met als doel om  het centrum van Elst te versterken. Door zijn inspanningen staat er een sterk centrummanagement Elst  waarin ondernemers samen met vastgoedeigenaren werken aan de ontwikkeling van het centrum.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen