Feestelijke opening van 3×3 basketbal in Herveld

Foto: Varun Kulkarni via Pixabay

Herveld – De feestelijke opening van het 3×3 basketbalveld aan het Dorpsplein 22 in Herveld is op woensdag 6 juli van 14.00 tot 16.00 uur. Na de officiële opening door wethouder Wijnte Hol start een clinic. Opgeven voor deze clinic is niet nodig.

Doe je mee met de clinic? Dan maak je kans op een van de vijf basketballen! De clinic wordt georganiseerd door Overbetuwe Beweegt, gemeente Overbetuwe en het jongerenwerk van Forte Welzijn.

Aanpassing basketbalveld

Met de aanpassing van de Hoendrik in Herveld is ook het bijgelegen basketbalveldje aangepast naar een moderne 3×3 basketbalveld. Gemeente Overbetuwe vindt het belangrijk dat inwoners bewegen en elkaar ontmoeten. Dat het veldje moest blijven, was dus ook direct duidelijk. 3×3 is een nieuwe spelvorm in de basketbalwereld en inmiddels zelfs een Olympische sport geworden. Bij het veld hangt een spelregelbord zodat je weet hoe je het spel moet spelen. Dit hoeft uiteraard niet, je kan ook gewoon lekker basketballen.

basketbalveld

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan voor adverteren contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen