Wethouder Hol trapt eerste Doortraproute van Overbetuwe af

Heteren – De feestelijke lancering van de eerste Doortraproute van Overbetuwe is donderdag 30 juni gehouden. Willem van Middendorp, voorzitter van de Fietsersbond, overhandigde de doortraproute Zetten/Overbetuwe aan wethouder Wijnte Hol.

Mooie route met weinig obstakels

trapt

De routes zijn mooi en groen. Ze gaan zoveel mogelijk over ruime paden, rustige wegen, overzichtelijke kruispunten en kennen weinig obstakels. De Doortraproute begint op het treinstation in Zetten, zodat ook mensen zonder auto mee kunnen fietsen. De doortraproute Zetten komt door Zetten, Valburg, Homoet, Heteren, Randwijk en Hemmen. Omdat het een fietsronde is kan je op elk gewenst punt van de route starten. Binnenkort is de nieuwe doortraproute te vinden op Fietsersbond en in de app Routeplanner.

Een fysiotherapeut van Reflex Fysiotherapie was aanwezig om praktische tips en oefeningen te geven aan de aanwezigen om Fiets Fit te blijven. Koffie en thee stond beschikbaar met wat lekkers erbij. Voor de eerste 100 bezoekers stonden bidons klaar. Fietswinkel Gelderland had een mooie actie met de fietshelmen.

Fietsersbond

De Fietsersbond behartigt de belangen van fietsers op plekken waar dat nodig is. Dat doen ze al meer dan veertig jaar, omdat ze geloven dat fietsen overal goed voor is: voor de bereikbaarheid van steden, voor het milieu, voor je plezier en voor een gezond leven.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen