Telefonische bereikbaarheid gemeente Overbetuwe aangepast

Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – Vanaf 11 juli is de gemeente Ovebetuwe van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag is de gemeente telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 15.00 uur.

Deze tijdelijke maatregel is in verband met de zomerperiode en beperkte personele bezetting. De actuele openingstijden en bereikbaarheid vind je altijd op de gemeentepagina.

Openingstijden en contact

Wil je iets regelen of aanvragen op het gemeentehuis? Maak dan vooraf een afspraak. Komt u een aangevraagd paspoort, ID-kaart of rijbewijs afhalen? Alleen dan kun je tijdens de openingstijden zonder afspraak binnenlopen. Je kuntook bellen via 14 0481 om een afspraak te maken. Bel ook als je een afspraak wilt maken met het team Omgeving. Dit kan niet via de website van gemeente Overbetuwe.

Alle afdelingen zijn te bereiken via 1 centraal nummer: 14 0481 (standaard belkosten). Gebruik dus geen [0481]. Maandag tot en met vrijdag 8.00 – 17.00 uur. Vanaf 11 juli zijn ze tijdelijk van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Op vrijdag is de gemeente telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 15.00 uur.

Will je bellen voor wmo, meedoenregeling, schuldhulpverlening, werk en inkomen of bijzondere bijstand? Kijk dan bij Team Sociaal Domein.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen