Jumbo Tom Ka Khai Stoomsoep uit de schappen vanwege Salmonella

In de stoomsoep zit mogelijk Salmonella
In de stoomsoep zit mogelijk Salmonella
Foto: Jumbo

Supermarktketen Jumbo roept verpakkingen Tom Ka Khai Stoomsoep terug. In de stoomsoep is mogelijk de schadelijk Salmonella bacterie aanwezig.

De terugroepactie van Jumbo betreft de Tom Ka Khai Stoomsoep met EAN code 8718452622566 en de TGT (te gebruiken tot) datum 26-07-2022.

Schadelijke bacterie

In deze stoomsoep kan de schadelijke Salmonella bacterie aanwezig zijn. Van het eten van producten met Salmonella kan men ernstig ziek worden. Dat risico neemt toe als het product niet door en door verhit is. Salmonella is in het bijzonder gevaarlijk voor zwangere vrouwen, jonge kinderen, mensen met een verminderde weerstand en ouderen.

Als je deze Jumbo Tom Ka Khai Stoomsoep hebt gekocht en de verpakking heeft de gemelde houdbaarheidsdatum, eet deze stoomsoep dan niet. Je kunt het product terugbrengen naar een filiaal van Jumbo. Het aankoopbedrag krijg je terug. Voor meer informatie over deze terugroepactie van Jumbo kun je contact opnemen met de klantenservice van de supermarktketen via telefoonnummer 0800 – 0220 161.

Bron: Jumbo, 26 juli 2022

♦♦♦

Bron: Productwaarschuwing.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen