Jeugd ruimt jongerenplek Driel op na brandstichting

Driel – De uitdaging van hooi dat na het maaien was blijven liggen bleek te sterk te zijn voor een aantal jongeren. Er werd een grote hoeveelheid verzameld en in brand gestoken. Het werd een flink vuurtje en het veroorzaakte heel wat schade aan de jongerenplek.

Jongerenwerker Benny van Forte Welzijn liet duidelijk zijn ongenoegen blijken op zijn Facebook pagina. Onbegrijpelijk dat het hooi na het maaien in deze hitte is blijven liggen en dat jongeren daar misbruik van hebben gemaakt!

Gelukkig dachten een aantal jongeren uit Driel er hetzelfde over en samen met Benny, zijn nieuwe collega Dahley Percic en de jeugd pakten ze het probleem op. Ze zijn de schade aan de jongerenplek aan het herstellen gegaan. Het was veel werk maar het werd toch gedaan, al was het vies, warm en heel stoffig.

“Trots op de jongeren die deze klus hebben aangepakt. Gelukkig hebben we veel meer jongeren die goed willen doen rondlopen dan de club die af en toe (flink) over de schreef gaan.”

Aldus Benny.

jongerenplek

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen