Overbetuwe Doet voor Vakantie Bijbel Week Zetten

Vakantie Bijbel Week
Vakantie Bijbel Week
Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten – Al 51 keer is in Zetten de Vakantie Bijbel Week (VBW) gehouden: een feest voor alle kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar uit Zetten en omgeving. De Vakantie Bijbel Week is gratis voor kinderen, en draait volledig op giften en vrijwilligers.

Met de Overbetuwe Doet waardecheques willen ze sparen voor knutselspullen, eten en drinken, sport en spel en de huur voor de accommodatie. Klik op deze link om aan dit initiatief te doneren.

Vakantie Bijbel Week

Tijdens de VBW vertellen ze de kinderen over de God van de Bijbel en is er volop ruimte voor sport, spel en creativiteit. De VBW is voor alle kinderen die een paar gezellige dagen met elkaar door willen brengen in de zomervakantie. Iedereen is van harte welkom! Help je mee de VBW in 2023 ook weer mogelijk te maken?

De Vakantie Bijbel Week is de laatste week van de zomervakantie in de Wanmolen in Zetten, zowel binnen als buiten. Het is voor alle kinderen uit Zetten en omgeving in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen