Drama film Les Misérables bij Theater De KiK

Foto: Les Miserables ls

Elst – De vaste filmavond in Theater De KiK is terug! Elke donderdag draait er een romantische, avontuurlijke of Arthouse film.

Afgelopen week werd er afgetrapt met de Nederlandse film Mi Vida. Een gezellige en goed bezochte avond.

Les Miserables

Stéphane heeft net Cherbourg achter zich gelaten om zich aan te sluiten bij de brigade die zich bezighoudt met de criminaliteit in Montfermeil. Hij wordt op sleeptouw meegenomen door zijn nieuwe ervaren collega’s, Chris en Gwada. Al snel ontdekt Stéphane de spanningen tussen de diverse groepen in de wijk.

Wanneer ze tot een arrestatie overgaan, bevinden de drie mannen zich in de grote minderheid en worden hun handelingen bovendien gefilmd door een drone.

Donderdag, 14 oktober: Les Misérables, start om 20.00 uur, kaartjes zijn €9,00 incl. drankje na afloop en te koop via theaterdekik.nl.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen