DL Beauty and Hair; een uniek all-in-one schoonheidsconcept

ELST- DL Beauty and Hair Elst heeft een uniek all-in-one concept. De salon combineert hairstyling, schoonheidsbehandeling, microblading, wimperextentions, epileren met touw, nagelstyling, pedicure en Cosmetisch Arts.

Dounya is de jonge gedreven ondernemer achter DL Beauty and Hair. Zij laat graag al jouw wensen op gebied van schoonheid en haar uitkomen. Samen met haar topteam met uitsluitend ervaren stylistes staan zij voor je klaar. Dounya is gespecialiseerd in schoonheidsbehandelingen, microblading (permanente make-up voor de wenkbrauw), wimperextentions en kappersbehandelingen.

Tamara is de gedreven topstyliste met ruim 25 jaar ervaring. Zij is met Dounya meeverhuisd naar de nieuwe salon in Elst. Je kunt bij haar terecht voor alle kappersbehandelingen, wenkbrauwen epileren met touw en verven van de wenkbrauwen.

Schoonheidsbehandelingen

  • Reinigende behandeling
  • Classic behandeling
  • Classic en Ageloc behandeling
  • Classic+ behandeling
  • Tiener/Pure behandeling (tot 18 jaar)

Extra’s:

  • Ultra comfort modelage
  • Collageenvlies
  • Collageen crash-kuur
  • Algen masker

Cosmetisch Arts

Cosmetisch Arts, waar je als vrouw maar zeker ook als man terecht kunt voor kleine cosmetische behandelingen. Denk hierbij aan botox of fillers. Daarmee kunnen afhangende mondhoeken, neus lippen en liplijn, ingevallen wangen, wallen en donkere kringen worden weggehaald. Een neuscorrectie is ook mogelijk. Bij een liquid facelift wordt een op maat gesneden behandelplan opgesteld. Injectables en huidverbetering worden gecombineerd om te zorgen voor een frisse en jeugdige uitstraling.

Nagelstyling

Eugenie is een ervaren, tevens gepassioneerde nagelstyliste, die al jouw wensen op het gebied van cosmetische nagelverzorging kan waarmaken. Je kunt bij haar terecht voor o.a. spa manicure, nagelverlenging, nagelversteviging, gellak en nailart.

Pedicure en massage

Pedicure specialiste Steffie is een gedreven vakvrouw met als doel jouw voeten te verbeteren en te verzorgen. Ze laat je volledig ontspannen met diverse massagetechnieken zoals de hamam-, kaars-, hotstone-, shiatsu- en ontspanningsmassage.

Kappersbehandelingen

Wassen, knippen, stylen, behandeling met de tondeuse, baard scheren, vlechten, opsteken, haarkleuringen, permanenten, plaatsen van haarextentions en keratinekuren behoren tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Kijk op de website van DL Beauty and Hair voor meer informatie over de verschillende behandelingen en de prijslijsten. Je kunt online een afspraak maken, langskomen of telefonisch contact opnemen.

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag 9.00-17.30 uur
Woensdag 9.00-17.30 uur
Donderdag 9.00-17.30 uur
Vrijdag 9.00-20.00 uur
Zaterdag 9.00-17.00 uur

DL Beauty and Hair:

Kleine Molenstraat 6, 6661 ED Elst

Telefoon: 06-25661780

Email: [email protected] of [email protected]

Website: www.dlbeautyandhair.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen