De Beddenspecialist van Elst is weer open voor het beste slaapadvies

Charlotte Pouwels
Charlotte Pouwels
Foto: Charlotte Pouwels

Elst – Charlotte Pouwels is eigenaresse van Beddenspecialist Topslapen in Elst en Arnhem. “Wij hebben al ruim 33 jaar een beddenspeciaalzaak in het centrum van Arnhem (bij Parkeergarage Rozet, naast de Action) onder de naam Beddenspecialist Topslapen.”

Partnercontent

“Daarnaast ben ik in augustus 2018 een tweede vestiging gestart onder de naam Beddenspecialist Topslapen in het centrum van Elst. Door de toenemende groei in woningen tussen de twee rivieren en door het complete winkelaanbod met daarbij gratis parkeren was het voor mij een makkelijk besluit deze prachtige winkel te openen!”

Ruim assortiment

“Tevens vind je in onze beide winkels een Vandyck Experience Store. Wij hebben een zeer ruim assortiment in Bed- en Badtextiel.
Ben je op zoek naar een nieuw bed, matras of hoofdkussen? Dan ben je bij ons onze tevens aan het goede adres! Wij bieden je een unieke en onafhankelijke service, namelijk Slaap ID. De Slaap ID-slaaptest doe je gewoon thuis, in je eigen bed. Terwijl je slaapt vergaart de sensor een schat aan informatie. Het registreert namelijk je slaaphouding, je slaapbeweging en je slaapklimaat.”

“Zo weten we na drie nachten slapen of je een rug-, zij-, of buikslaper bent. Met deze inzichten, ons uitgebreide advies en onze jarenlange ervaring als dé specialist in slapen stellen wij voor je het beste slaapcomfort samen wat aangepast kan worden aan je individuele wensen en unieke lichamelijke kenmerken. Wist je bijvoorbeeld dat op de buik slapen heel veel klachten veroorzaakt in nek, schouder, armen en onderrug? Door het gebruik van een goed ondersteunend neksteun kussen en het slaapmaatje voor het slapen voorkom je veel van deze klachten.”

3D-meting

“Daarnaast hebben wij een prachtig mooi nieuw merk Perzona in onze winkel in Elst! Met behulp van het unieke Perzona MyScan meetsysteem maken we een 3D-meting van je lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met je slaaphouding en lichaamsbouw. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van zones van de matras, die zich zo volledig aan je lichaam aanpast. Zo krijg je precies díe ondersteuning die je nodig hebt.”

“Graag nodigen wij je uit in een van onze prachtige winkels zodat wij je kunnen informeren naar de verschillende mogelijkheden.
De koffie staat voor je klaar. Tenslotte, iedereen verdient het om goed te slapen!”

Je vindt de Beddenspecialist aan de Dorpsstraat 40 in Elst, klik op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan en je afspraak in te plannen!

beddenspecialist

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen