Nooit geen koude voeten meer met een Booij Parket vloer

Foto: Booij Parket

Elst – Booij Parket is weer open voor klanten! Je mag gewoon weer binnen lopen als je op zoek bent naar een vloer zoals parket, laminaat of pvc onderhoudsproducten!

Je kunt tevens advies vragen over onderhoud en renovatie van jouw vloer.

Partnercontent

Booij Parket is gespecialiseerd  in het aanleggen van ambachtelijke vloeren, renovatie en onderhoud van parket- en plankenvloeren. Patroonvloeren zijn hun absolute specialiteit.  Ook voor een klassiek parket of plankenvloer bent je bij ze aan het juiste adres. Graag komen zij bij jou langs voor een vrijblijvende offerte.

parketNooit meer koude voeten met vloerverwarming en parket

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en wil je weten wat er mogelijk is in combinatie met vloerverwarming? De meeste parketvloeren gaan uitstekend samen met vloerverwarming, vloerkoeling en ook met warmte-win installaties. Booij Parket is aangesloten bij Vloerverwarming en Parket, waardoor zij deze service aan hun klanten kunnen bieden. Booij Parket geeft maatwerk advies gericht op jouw specifieke situatie en tips en adviezen voor jarenlang plezier.

Steeds vaker wordt op vloerverwarming een parketvloer gelegd. Een parketvloer is niet alleen mooi, het is ook nog eens duurzaam en behaaglijk. Hout is een natuurproduct. Geen enkele houten vloer is hetzelfde – elk stukje hout heeft zelfs zijn eigen kenmerken. Houtsoort, oppervlakte bewerking, afwerking en de manier van leggen maken dat elke houten vloer anders is. Juist die unieke uitstraling geeft hout zoveel charme. Je parketvloer krijgt door het gebruik steeds meer karakter en wordt daardoor alleen maar mooier.

parketNieuwe collectie Laminaat Douwes Dekker

Booij Parket heeft een nieuwe collectie Laminaat van Douwes Dekker binnen. Het laminaat van Douwes Dekker is modern & spontaan, uniek & tijdloos, robuust & elegant, stoer & krachtig. Een nieuwe vloer vormt de basis van je interieur, is bepalend voor de sfeer en moet jarenlang mee kunnen. Dus welk karakter past bij jou? Welke eisen stel je aan je vloer, geeft je woning meerwaarde en is makkelijk te onderhouden? Douwes Dekker heeft de laminaatvloer die het beste bij jouw karakter past. Kom een kijkje nemen in de winkel.

parket

 

Intensieve reiniging van jouw vloer

Nieuw in het dienstenpakket is de intensieve reiniging van planken- en parketvloeren. Bij intensieve reiniging hoeft de vloer niet te worden geschuurd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar scheelt vooral in de kosten. Na verwijdering van hardnekkig vuil en aanslag kan jouw vloer er weer tegenaan. Professionele vloerreiniging door Booij Parket: een oppepper voor jouw vloer. Met een speciale machine verwijderen ze al het vuil in één behandeling uit de poriën van het hout. Daarna wordt de vloer opnieuw in de onderhoudsolie gezet. Jouw vloer is weer brandschoon en krijgt zijn oude kleur terug.

Bag2Bag en spikes & sparrow

Zij verkopen ook leren tassen van het merk Bag2Bag en spikes & sparrow.

Zekerheden Booij Parket

Met meer dan meer dan 21 jaar ervaring is Booij Parket jouw vakman op het gebied van parketvloeren leggen. Specialist in het leggen van patroonvloeren zoals visgraat en Hongaarse punt. Ze leveren altijd maatwerk en houdt rekening met jouw budget.

Let op gewijzigde openingstijden:

Donderdag 10.00 uur –  20.00 uur
Vrijdag        10.00 uur –  17.00 uur
Zaterdag     10.00 uur – 16.30 uur.

Klik op de onderstaande afbeelding voor de website en meer informatie.

parket

 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen