Marjolein Sluiter nieuwe aanwinst bij Perfect Skin & Beauty

Foto: Perfect Skin&Beauty

Perfect Skin & Beauty is een nieuwe schoonheidsspecialist rijker. Marjolein Sluiter is sinds kort werkzaam bij de schoonheidssalon in Huissen.

“Ik word enthousiast van een mooi eindresultaat op het gebied van huidverbetering.”

Partnercontent

Marjolein Sluiter werkte maar liefst 24 jaar in de uiterlijke verzorging als kapster en bijna vijf jaar als visagist, voordat ze zich zeven jaar geleden waagde aan de opleiding schoonheidsspecialist.

Branchediploma schoonheidsspecialiste

“Als jonge meid ging ik voor het kappersvak, maar ik heb altijd al geweten dat ik schoonheidsspecialist wilde worden. Destijds hadden we daar geen geld voor. Je kunt je voorstellen hoe trots ik was dat ik op mijn veertigste alsnog mijn branchediploma haalde,” aldus Sluiter.

Vakvrouw

Inmiddels werkt ze alweer vijf jaar als schoonheidsspecialiste en nu ook bij Perfect Skin & Beauty. “Het totaalconcept in de beautybranche spreekt me enorm aan. Ik kan hier mijn vakkennis verbreden en sparren met collega’s. Ik word hier serieus genomen als vakvrouw.”

Haar specialiteit is het luisteren naar de klant en deze met een ontspannen gevoel een gezichts-, acné- of ontspanningsbehandeling geven. “Ik wil dat mensen met een fijn gevoel en een eerlijk advies de deur uitgaan.” Met een brede glimlach: “Of ik een passie voor schoonheid heb? Absoluut!”

Over Perfect Skin & Beauty

Schoonheidssalon Perfect Skin & Beauty in Huissen biedt jou een totaalconcept voor beauty en gezondheid, met de nadruk op huidverbetering en anti-aging. De salon is telkens bezig met de nieuwste ontwikkelingen. Zo is de salon voorzien van een eigen lijn met huidverbeterende producten en de modernste apparatuur.

Maar het gaat eigenaresse Wendy Meyer niet alleen om de buitenkant: “Vaak brengen huidklachten veel onzekerheden met zich mee. Ik wil niets liever dan dat jij je beter, zelfverzekerder en gelukkiger gaat voelen.” Bovendien wil Meyer dat iedereen zich welkom voelt. “Je mag altijd bij me aankloppen, ik help je graag en vrijblijvend met een advies.”

Lees ook: Wendy Meyer van Perfect Skin & Beauty is genomineerd voor de Beauty Award!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen