La Pentola; dé Italiaanse delicatessenwinkel in Elst

Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – La Pentola di Pippo is één van de verborgen parels in Elst. Guiseppe Favoroso, zijn vrouw Angela en zoon Giancarlo runnen deze Italiaanse delicatessenzaak met veel liefde en passie.

Ben je op zoek naar heerlijke producten en gerechten, kom dan naar de Kleine Molenstraat 8a. Authentiek, traditioneel en puur, Italiaans eten zoals het hoort.

La PentolaPartnercontent

Veel van hun producten importeren ze zelf uit Italië. Zo weten ze zeker waar het vandaan komt en of het op traditionele wijze wordt gemaakt. Van de verse ingrediënten en authentieke producten maken Guiseppe, Angela en Giancarlo heerlijke Italiaanse gerechten. De roots van Guiseppe liggen in het Siciliaanse plaatsje Castelvetrano waar alles nog wordt bereid zoals het bedoeld is. Dat proef je in de gerechten die van generatie op generatie zijn overgedragen.

La PentolaAuthentiek, traditioneel en puur

Alle gerechten, pizza’s, pasta’s en nagerechten maken zij helemaal zelf in de winkel. Alles op authentieke en traditionele wijze met pure ingrediënten en dat proef je! Ben je op zoek naar pasta, truffel, Nero D’Avola, of heerlijke vers gesneden Mortadella? Of zoek je Nocellara olijfolie, Estathé, (oude) balsamico azijn of authentieke Italiaanse pizza’s? Dan ben je bij La Pentola aan het juiste adres. Hebben ze iets niet dan gaan ze voor jou op zoek!

La PentolaIn de vitrines vind je een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten Italiaanse vleeswaren, kazen, olijven, salades en gerechten. Daarnaast is er een ruime keuze aan andere producten zoals wijn, olijfolie (eigen import uit Sicilië), balsamico, pasta en nog veel meer. Het assortiment wisselt nog wel eens dus kom regelmatig een kijkje nemen in de winkel. Naast de verschillende delicatessen en producten bied La Pentola ook de mogelijkheid om af te halen. Hierbij kan je denken aan voorgerechten, salades, pasta’s, pizza’s en verschillende nagerechten.

Klik op onderstaande afbeelding voor de openingstijden en meer informatie over La Pentola di Pippo.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen