De oor-zaak hooroplossingen al 10 jaar een begrip in Elst en omstreken

Jouw gehoor is bij oor-zaak in goede handen
Jouw gehoor is bij oor-zaak in goede handen
Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – De oor-zaak hooroplossingen bestaat in juli alweer 10 jaar. Hans Saarberg heeft de deur open staan aan voor iedereen die op zoek is naar een passende hooroplossing of gehoorbescherming op maat.

oor-zaakPartnercontent

Als belangrijkste pluspunten van zijn dienstverlening noemt Hans de tijd en aandacht die hij als volledig zelfstandig hoorspecialist te bieden heeft en het feit dat hij zelf het vertrouwde aanspreekpunt is voor vragen en service. Veel mensen uit de regio weten de weg naar hem te vinden. Hans heeft al ruim 35 jaar ervaring in de hoortoestellenbranche.

“De moderne technieken voor hoortoestellen maakt horen en verstaan in bijna alle situaties een prettige ervaring. Maar aan de telefoon, of gesprekken volgen op de televisie, blijkt toch nog wel eens lastig.”

oor-zaakVoor dit soort situaties worden nu door de meeste hoortoestelfabrikanten ook mooie oplossingen geboden. De laatste ontwikkeling is met name bedoeld om het milieu minder te belasten. Oplaadbare hoortoestellen, waar een accu in zit die langere tijd meegaat. Dit scheelt het continue vervangen van batterijen.

Jubileumacties

Twijfel je aan jouw gehoor of klaagt jouw omgeving dat de televisie zo hard staat, laat jouw gehoor eens testen. In de maanden juli en augustus is er een aantrekkelijke jubileumactie aan verbonden. Kom eens langs in de winkel en laat een gratis en vrijblijvende hoortest doen. Je zult verbaasd zijn over de oplossingen voor een vermindert gehoor.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen