112

Vermiste 91-jarige Drielenaar overleden aangetroffen

Foto: 112 Nieuws Wageningen

Driel – De Drielenaar van 91 die sinds zaterdagmiddag vermist werd, is helaas overleden aangetroffen. Dat maakt de politie bekend. De familie is op de hoogte en men onderzoekt wat er met meneer gebeurd is.

DrielenaarFietsrondje

De man was een eindje gaan fietsen maar fietste geen vast rondje, dat vermoeilijkte de zoektocht. Een opsporingsbericht van de familie werd met grote snelheid over de social media-kanalen gedeeld. Met man en macht is er gezocht waarbij ook het Veteranen Search Team kwam assisteren. Een politiehelikopter zocht ook mee.

Vanmiddag werd bekend dat het ontzielde lichaam van de man is aangetroffen waarmee de zoektocht tot een triest einde kwam.

Update: Overleden Drielenaar in Wijk bij Duurstede in de Nederrijn gevonden

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen