112

Overleden Drielenaar in Wijk bij Duurstede in de Nederrijn gevonden

Foto: Overbetuwe Nieuws

De vermiste 91-jarige man uit Driel die sinds zaterdagmiddag vermist was en vandaag overleden is aangetroffen, blijkt in de Nederrijn bij Wijk bij Duurstede gevonden zijn.

Dat meldt RTV Utrecht.

Vanmorgen gevonden

Het lichaam van de man werd zondagochtend om 11:45 door een voorbijganger in de Nederrijn ontdekt. De hulpdiensten zijn meteen ingeschakeld waarna de brandweer het lichaam aan de kant bracht. Na onderzoek bleek dat het om de 91-jarige vermiste uit Driel ging.

Zaterdag en zondag werd er massaal gezocht in de omgeving van Driel waarbij ook de politiehelikopter en het Veteranen Search Team werd ingezet. Wat er precies is gebeurd en hoe de man in Wijk bij Duurstede terecht is gekomen, wordt onderzocht.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen