112

Lichaam gevonden in Elst is van 57-jarige vermiste man

Foto: DM van Hellesem

Elst – Het lichaam dat op 23 mei werd gevonden in een woning aan het Colosseum in Elst is van de 57-jarige vermiste bewoner, bevestigt de politie dinsdag berichtgeving van De Gelderlander.

De man was sinds september vorig jaar zoek. Vorige maand werd een 56-jarige vrouw uit Elst opgepakt. Zij wordt verdacht van betrokkenheid bij zijn overlijden en misbruik van zijn persoonsgegevens. Ze zit nog vast.

De politie zei eerder al te vermoeden dat het lichaam van de vermiste man was. Hoe hij om het leven kwam, is nog niet bekend. De politie denkt aan een misdrijf. Volgens De Gelderlander was de verdachte vrouw zijn partner. Een politiewoordvoerder bevestigt alleen dat de twee elkaar kenden.

Bron: Nieuws.nl/ANP

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen