Hang de vlag uit langs de route van de Vrijheidstour op 5 mei

Foto: Overbetuwe Nieuws

Op 5 mei wordt een Vrijheidstour georganiseerd door de Betuwe. Vanuit Ochten vertrekken ruim 100 oude voertuigen, militair en classic cars, tractoren en brommers en enkele bijzondere voertuigen door de Betuwe richting kasteel Doornenburg.

De meeste dorpen worden aangedaan. Dodewaard, Opheusden, Zetten, Herveld-Andelst, Valburg, Heteren, Randwijk, Driel, Elden, Elst, Bemmel, Huissen, Gendt, Angeren en Doornenburg wordt een bezoek gebracht. Er zijn enkele stops bij bijzondere locaties. De voertuigen zijn te bewonderen in Ochten de Veerstoep tussen 10.00 en 12.00 uur, in Randwijk bij MFA de Haar tussen 12.00 en 14.00 uur en bij kasteel Doornenburg tussen 15.00 en 17.00 uur. 

Vrijheid

Het vieren van vrijheid is een uiting van respect voor de vrijheid waarin wij mogen leven. Respect voor hen die dit voor ons hebben bewerkstelligd en als steun voor hen waar het niet zo vrij is. 5 mei is een viering, de vlaggen mogen uit, liefst zo hoog mogelijk. Het zou mooi zijn als de deelnemers van de tocht met vrijheid worden ontvangen. De oproep is dan ook om zoveel mogelijk vlaggen langs de route op te hangen. Iets wat eigenlijk vanzelfsprekend zou moeten zijn.

5 mei, vrijheid, dat mag je vieren. 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen